Medlemskap

Glad i landslaget? Kunne du tenke deg å være med å løfte frem våre beste menn på Ullevaal? Da bør du absolutt melde deg inn i Oljeberget – supporterklubben for det norske herrelandslaget i fotball.

Medlemskap koster 500 kroner, varer helt til dommeren blåser i fløyta og finalen i VM 2026 er over. En betaler når man registrere konto og det fornyes ikke av seg selv.

Meld deg inn her!

Som medlem får du medlemspris på landskampbilletter til Ullevaal. Rabatten på egen billett er ofte 50% av NFFs pris.

Det er ikke mulighet til å selge billetter man kjøper igjennom Oljeberget videre til ikke-medlemmer eller til mere enn hva man har betalt for dem. Oppdager vi at noen medlemmer selger videre til en høyere pris vil medlemskapet kanseleres uten noen form for refusjon.

Ønsker du som medlem å ta med deg en eller flere venner som av en eller annen grunn ikke ønsker å melde seg inn så kan du kjøpe billett til disse, men da koster billetten det samme som vanlig utsalgspris satt av NFF. Vi har fullprisbilletter så lenge NFF ikke er utsolgt til kampen.

Medlemskapet utløper av seg selv når mesterskapet det gjelder for er ferdig, og må aktivt fornyes for ny periode om man ønsker å bli med videre. Inngåtte medlemskap refunderes ikke uansett grunn.

PS: Oljeberget er uavhengig av NFF, og har ingenting med NFFs «Supporterklubben» som er en ren bonusordning for kamper og billetter. Det er oss som lager liv på stadion – og som belønning for det får vi billigere billetter av NFF til våre medlemmer.