Hvem er Oljeberget?

Oljeberget ble startet i løpet av VM-kvalifiseringen til VM`94, som en supporterklubb for herrelandslaget i fotball. Den ble startet opp av studenter ved det Teologiske Menighetsfakultet i Oslo, og de var rundt 200 medlemmer som skapte stor entusiasme, glede og støtte rundt det norske landslaget den gang! Rune Bratseth var klubbens høye beskytter, og Jan Åge Fjørtoft var æresmedlem.

Klubbens aktivitet lå brakk mellom 1996 og 2007, da ble Oljeberget vekket til live igjen, av en gjeng med studenter fra det samme fakultet som våre forgjengere, og vi markerte da starten på et nytt supportereventyr, og en gjenoppbygging av vår elskede hjemmestadion – Ullevaal!

Oljeberget er ingen eksklusiv supporterklubb tilknyttet noe studiested. Oljeberget er åpne for alle og enhver i vårt langstrakte land som har en kjærlighet for fotball og landslaget!

Oljeberget kjennetegnes av en gjeng som ønsker å stå trofast samlet bak landslaget, gjennom motgang og medgang. Vi har utarbeidet en kjerneverdi som uttrykker noe av vår kjærlighet og trofasthet til våre beste menn i rødt, hvitt og blått: elske å ære landslaget i gode og onde dager, inntil døden skiller oss ad

Når slike store og løfterike ord om vårt engasjement er blitt levert, må det også sies at vi selvfølgelig skal ha det usannsynlig gøy på veien!

Hva ønsker vi?

* Å skape et stort og sammensveiset felleskap som står samlet rundt det norske landslaget på hjemmekamper og bortekamper.

* Å vektlegge god tribunekultur som ikke går på bekostning av entusiasme!

* Å fylle Ullevaal med en så smittende stemning, at vår tilstedeværelse der kan hjelpe til å gjøre vår elskede stadion om til et fort igjen. Heiarop og sanger er noe vi vil prioritere høyt!

* Å vekke håp og tro også utad på at Norge kan nå store høyder igjen, og videre understreke viktigheten av at landslaget trenger folkets støtte, uansett resultater

Hva kan vi tilby våre medlemmer?

Vi har inngått ett spennende samarbeid med NFF, hvor vi har forhandlet oss frem til følgende:

– mellom 250 og 500 tilgjengelige billetter til hver hjemmekamp, hvor medlemmer alltid vil få rabatt i forhold til veiledende utsalgspris! – mulighet til å komme inn tidligere på stadion når det er kampdag – Blod, svette og tårer.

Ellers så ønsker vi å bygge opp om det sosiale i Oljeberget, og vi tror at jo mer kjent man blir med hverandre innad i Oljeberget, jo mer samkjørte og gira vil bli. Fellesskapet er viktig for oss!