Da er en landslagspause over for denne gang, og vi gleder oss allerede til kampene som kommer i oktober.

Da blir det bortekamp mot Kypros og hjemmekamp mot Spania. Vil du reise til Kypros kan billetten kjøpes gjennom NFF, og Spania kampen er dessverre allerede helt utsolgt.

Men det er fortsatt kamper igjen i år, for i november avgjøres gruppen borte mot Skottland (billetter kan kjøpes gjennom NFF snart) og vi har fått tak i billetter hjemme mot Færøyene.

Billetten for medlem denne gangen er kun 100 kroner og kan kjøpes på nettsiden

Har man venner som ikke er medlem kan man som vanlig kjøpe ekstra billetter til vanlig fullpris ved å sende oss email på billett@oljeberget.no – men denne gangen kjører vi også ett tilbud for nye medlemmer der alle som melder seg inn før Færøyene kampen får gratis medlemsbillett (så lenge vi har billetter igjen)

Hva er sjansen for å komme til EM?

Den er mye større enn mange tror, for selv om sjansen for å kvalifisere oss gjennom gruppespillet nå er minimal er sjansen for å komme til playoff gjennom Nations League overraskende høye (over 80% ifølge tallknuserne)

Slik resultatene er pr i dag vil vi da enten havne i gruppe med Wales, Polen og Estland eller Israel, Bosnia og Ukraina/Island – men dette kan jo fort endre seg. Da vil det fort bli kvalik kamper på Ullevaal – og vi vil legge ut billetter til medlemmer.

….. men først av alt er det hjemmekamp mot Spania og Færøyene og vi håper vi kan bli utsolgt på Færøyene også, slik vi ble til Spania. Det er ingen plass på stadion som er gøyere å stå på enn hos oss 🙂