Bli med Oljeberget på kamp – og bli med på veien til EM 2020

Nå er årets billetter lagt ut for salg – og som medlem får du som alltid mulighet til å kjøpe 1 billett til hver kamp for 100 kroner stk.

Nytt av året er at vi endelig har fått ett ordentlig kvitteringssystem, slik at kjøper du en billett får du en kvittering som blir liggende i systemet og som du skriver ut eller tar med på mobilen når du skal hente billett på Ullevaal før kamp.

Er du ikke medlem enda kan du registrere deg på siden, og du betaler da samtidig medlemskontigenten på 400 kroner. Medlemskapet varer frem til EM 2020, og du får billett til alle kampene på Ullevaal til kun 100 kroner stk. Er du en av oss som liker å gå på flere kamper, i tillegg til at du vil være med å lage liv under kampen, er dette en veldig billig måte å få billetter på

Kommende kamper:

26.03.19 Norge – Sverige Kjøp billett
07.06.19 Norge – Romania Kjøp billett
05.09.19 Norge – Malta Kjøp billett
12.10.19 Norge – Spania Kjøp billett
15.11.19 Norge – Færøyene Kjøp billett